Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2007 07:00
A- A A+

ΤΟΠΙΚΕΣ βροχές στα ανατολικά και νότια, με βορείους ανέμους 7 με 8 Μποφόρ στο Αιγαίο, προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Παροδικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές το πρωΐ στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, καθώς και στη Θράκη. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 7 με εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: Από -1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 5 Μποφόρ και πρόσκαιρα το πρωΐ στο Ιόνιο 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στις παραθαλάσσιες περιοχές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 Μποφόρ και στα ανατολικά 7 με 8 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Ανεμοι: Βόρειοι 6 με 7 Μποφόρ και τοπικά 8 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές η καταιγίδες, αλλά πολύ γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 Μποφόρ και τοπικά 8 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα βροχής το πρωΐ κυρίως στα ανατολικά. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Τοπικές νεφώσεις προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ στην Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στη Βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι στα δυτικά 3 Μποφόρ και στα ανατολικά 5 με 6 και τοπικά στο Νοτιο-Ανατολικό Αιγαίο 7 με 8 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία ως προς τις μέγιστες τιμές της. Τη νύχτα και νωρίς το πρωΐ στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή