Μαρτίνς: «Αν παίξουμε με θάρρος και κουράγιο θα νικήσουμε»

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 18:40
UPD:18:43
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Θάρρος και κουράγιο περιμένει από τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως τόνισε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα των 32 του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε: «Θα είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι σε έναν καταπληκτικό αγωνιστικό χώρο. Συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να έχουμε τέτοιο γήπεδο, από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Θα βοηθήσει και τις ομάδες. Η Άρσεναλ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Ο Αρτέτα έχει προσθέσει πράγματα. Μέσα στην έδρα της μπορεί να είναι πολύ πιο δυνατή. Ο Αρτέτα έχει συνδυάσει νέα στοιχεία με παλιά», τόνισε ο Μαρτίνς.

Για τα κοινά στοιχεία με τις αναμετρήσεις με την Τότεναμ και τις πιθανότητες πρόκρισης είπε: «Είναι δύο διαφορετικές ομάδες η Τότεναμ με την Άρσεναλ. Με άλλο σκεπτικό των προπονητών και άλλη προσέγγιση. Με άλλα χαρακτηριστικά. Η Τότεναμ έχει εμπειρία και φυσική κατάσταση και η Άρσεναλ νέους παίκτες με πολύ καλή τεχνική. Δεν έχουν ομοιότητα. Εμείς είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για δύο παιχνίδια με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Το αυριανό παιχνίδι είναι εφικτό με τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Με κάθε ειλικρίνεια, διότι είναι δύσκολο για οποιονδήποτε να μας αντιμετωπίσει στην έδρα μας. Είχαμε μόνο μια ήττα στα τελευταία 12 ματς, από την Μπάγερν που διεκδικεί τίτλο. Εάν παίξουμε με θάρρος και κουράγιο αύριο, έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε μία πολύ καλή ομάδα»...

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις