Ολυμπιακός: Νοκ αουτ και ο Ρούμπιτ με Βιλερμπάν

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 15:20
UPD:16:10
Eurokinissi Sports/ΜΑΡΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Κυριολεκτικά αποδεκατισμένος θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός εναντίον της Βιλερμπάν το βράδυ της Πέμπτης (20/02) στο ΣΕΦ.

Μετά τον Μπράντον Μπολ, νοκ αουτ από την αυριανή αναμέτρηση τέθηκε και ο Όγκουστιν Ρούμπιτ, οποίος «μιμήθηκε» τον συμπατριώτη του και ανέβασε υψηλό πυρετό.

Ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ, όπως και ο συμπαίκτης του, βρίσκονται υπό ιατρική παρακολούθηση στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού (ο Πολ εισήχθη χθες με τα ίδια ακριβώς συμπτώματα) και όπως γίνεται αντιληπτό δεν θα προλάβουν το ματς με τη Βιλερμπάν. Το ίδιο ισχύει και για τους τραυματίες Σπανούλη και Ρότσεστι, γεγονός που ανάγκασε τον Γιώργο Μπαρτζώκα να «ενεργοποιήσει» τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ο οποίος επίσης προέρχεται από τραυματισμό.

Ο κίνδυνος μηδενισμού των «ερυθρόλευκων» στο συγκεκριμένο ματς μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, καθώς, όπως είναι γνωστό από την Τρίτη, βάσει του κανονισμού της Euroleague, κάθε ομάδα οφείλει να δηλώνει τουλάχιστον δέκα παίκτες στη σύνθεσή της προκειμένου να ξεκινήσει ένας αγώνας.

Οι υγιείς αυτή την ώρα στον Ολυμπιακό είναι οι εξής εννέα: Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Σάσα Βεζένκοβ, Γουέιντ Μπάλντγουιν, Αντώνης Κόνιαρης, Οκτάβιους Έλις, Αλέξανδρος Νικολαΐδης και Αλεξέι Ποκουσέβσκι, ο οποίος βέβαια προέρχεται από τραυματισμό και δεν έχει αγωνιστεί τους τελευταίους τρεις μήνες με τον Ολυμπιακό Β'.

Να υπενθυμιστεί ότι εκκρεμεί η υπόθεση της απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβάλλει στους Πειραιώτες η διοργανώτρια αρχή (την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου φτάνει στην Ελλάδα ο Τζόρντι Μπερτομέου, με σκοπό να συναντηθεί με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό για αυτό το θέμα), εξαιτίας του οποίου μέχρι στιγμής δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής για τον αγώνα με τη Βιλερμπάν ούτε οι νεοαποκτηθέντες Σακίλ ΜακΚίσικ και Ντουάιτ Μπάικς.

Αν αρθεί η τιμωρία, τότε στο παρά πέντε θα δηλωθούν και οι δύο, αν και ανέτοιμοι, οπότε θα υπάρχουν 11 παίκτες στον πάγκο και δεν θα μηδενιστεί ο Ολυμπιακός.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις