Ο Γερμανός Στίλερ στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 14:21
UPD:15:04
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
A- A A+

Διαιτητή από το «πάνω ράφι» επέλεξε η ΚΕΔ για να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό (23/02) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο «εκλεκτός» της κεντρικής επιτροπής είναι ο Γερμανός ρέφερι, Τόμπιας Στίλερ, διαιτητής πρώτης κατηγορίας UEFA και όχι Elite. Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο διαιτητή, ο οποίος είχε σφυρίξει και πέρυσι στο ελληνικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ 4-1 και καλείται αυτή την φορά να φέρει εις πέρας το πιο δύσκολο ματς της σεζόν μέχρι τώρα.

Η είδηση έχει να κάνει με την επιλογή του 4ου διαιτητή, ο οποίος θα είναι και αυτός Γερμανός (Σόρεν Στορκς), όπως φυσικά και οι βοηθοί του 38χρονου Στίλερ, Ματίας Γιόλενμπεκ και Κρίστιαν Γκίτελμαν. Με πιο απλά λόγια, για πρώτη φορά η τετράδα των ρέφερι θα είναι ξένοι.

Στο VAR θα βρίσκονται οι οι Τομπίας Βελτς, Ράφαελ Φόλτιν και παρατηρητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Ζαννετίδης.

Ο Στίλερ σφυρίζει αύριο (20/2) το Γουλβς-Εσπανιόλ για τους "32" του Europa League, ενώ φέτος έχει διευθύνει δυο ματς για τους ομίλους του Champions League κι ένα του Europa.

Στο παρελθόν έχει σφυρίξει τους αγώνες Γιουβέντους-Ολυμπιακός 2-0 (27/9/17), Ολυμπιακός-Αστάνα 4-1 (20/10/16) και Ελλάδα-Ουγγαρία 1-0 (12/10/18) για το UEFA Nations League.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις