Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2007 07:00
A- A A+

ΒΟΡΕΙΟΥΣ ανέμους 7 με 8 Μποφόρ στο Αιγαίο, με βαθμιαία εξασθένηση και παγετό τη νύχτα και νωρίς το πρωΐ στα βόρεια, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα το πρωΐ 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -2 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 0 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών το πρωΐ. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ και στα ανατολικά το πρωΐ 6 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές κυρίως στη Βόρεια Κρήτη το πρωΐ. Ανεμοι: Βόρειοι 6 με 7 Μποφόρ και τοπικά 8 Μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι 6 και στα νότια 7 και τοπικά 8 Μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Παροδικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και βόρεια με πιθανότητα ασθενούς βροχής τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά το πρωΐ 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ. Το πρωΐ κατά τόπους στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Ανεμοι: Στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι 4 έως 6 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή