Ολυμπιακή και αστικές συγκοινωνίες στη συνάντηση Κ. Καραμανλή - Κ. Χατζηδάκη

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2007 14:09
A- A A+

Για τα μέτρα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, την εθνική τηλεπικοινωνιακή στρατηγική, που θα παρουσιαστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς και για το θέμα της Ολυμπιακής, συζήτησαν σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Μεταφορών Κωστή Χατζηδάκη.

Όσον αφορά τις αστικές συγκοινωνίες, ο υπουργός δήλωσε ότι αύριο θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις, ενώ διευκρίνισε ότι δεν έγινε συζήτηση περί αυξήσεων στα εισιτήρια.

Για την Ολυμπιακή ο υπουργός ανέφερε πως έχουν σταλεί οι απαντήσεις στις Βρυξέλλες για το θέμα της διαιτησίας και τώρα η κυβέρνηση αναμένει την αντίδραση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στόχος -τόνισε ο κ. Χατζηδάκης- είναι να σωθεί η εταιρεία και στη συνέχεια να αποκρατικοποιηθεί, κάτι που δείχνει πως η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται το ζήτημα και προσπαθεί να δώσει μία λύση που θα λαμβάνει υπόψη της τα συμφέροντα των φορολογουμένων, των εργαζομένων στην Ολυμπιακή και την ανάγκη να καλύπτονται τα νησιά μας.

Αναφερόμενος εξάλλου, στο ζήτημα της ασφάλειας (μετά τις βλάβες που παρουσιάστηκαν σε μισθωμένα αεροσκάφη), ο υπουργός χαρακτήρισε λάθος να δημιουργείται θέμα πανικού, δεδομέου ότι η Ολυμπιακή Αεροπορία διαχρονικά έχει υψηλά πρότυπα ασφαλείας.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή