24ο All Star Game: Η Team Ματσιούλις νίκησε την Team Καλάθης

Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 20:40
UPD:20:43
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Στο κατάμεστο κλειστό του Ηρακλείου Κρήτης «Δύο Αοράκια», διεξήχθη το τριήμερο (7-8 και 9/02) το 24ο All Star Game, η «αυλαία» του οποίου έπεσε απόψε με τον αγώνα της Team Καλάθης και της Team Ματσιούλις.

Οι δύο ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο, με την ομάδα του Λιθουανού άσου της ΑΕΚ να επικρατεί αυτής του πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού με 109-104. 

Σε ένα σαραντάλεπτο που ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο, η ομάδα που κοούτσαραν ο Μάκης Γιατράς με τον Βαγγέλη Ζιάγκο πήρε τη νίκη, έχοντας τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν αυτός που ξεχώρισε για τη συνέπειά του στο παρκέ, έχοντας 19 πόντους (με 8/8 δίποντα και 1/1 τρίποντο), 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ, κερδίζοντας παράλληλα τον τίτλο του πολυτιμότερου του αγώνα.

Στο ημίχρονο του αγώνα, οι πρόεδροι του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ , Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και Ανδρέας Γλυνιαδάκης, αντίστοιχα, βράβευσαν τις Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ. Αμφότερες, υπενθυμίζεται, έπαιξαν στην πρώτη μέρα του All Star Game, αποτελώντας μέλη της ομάδας των All Time Stars , η οποία κοντραρίστηκε με τους Rising Stars.

Νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων αναδείχθηκε ο Αμερικανός μπόμπερ του ΠΑΟΚ, Μπόμπι Μπράουν, ενώ στον αντίστοιχο των καρφωμάτων ξεχώρισε ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Παπαγιάννης. 
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις