Αντέδρασε με «εξάρα» ο ΠΑΣ Γιάννινα

Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 17:18
UPD:17:30
INTIME SPORTS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Όταν σοβαρεύτηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στον εκ των ουραγών της Super League 2 (σ.σ. με την Κέρκυρα), Απόλλωνα Πόντου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος συνέτριψε τους «Πόντιους» στο γήπεδο της Νέας Τρίγλιας με 6-1, αν και στο ημίχρονο βρισκόταν πίσω στο σκορ!. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το γκολ του Τουρσίδη στο πρώτο μέρος, αλλά η συνέχεια ανήκε στους Ηπειρώτες, που με το χατ-τρικ του Κρίζμαν, τα δύο γκολ του Λεό Μπατίστ και του Ελευθεριάδη ανέτρεψαν με μεγάλη άνεση το ματς στο β΄ μέρος.

Στη δεύτερη θέση παραμένει ο Απόλλων Σμύρνης, που επιβλήθηκε εύκολα στη Ριζούπολη του Πλατανιά με 4-0 και αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες του στους πέντε βαθμούς. Απόλλων Λάρισας και Λεβαδειακός... αλληλλοεξουδετερώθηκαν με το μεταξύ τους 1-1, με τους Βοιωτούς να προηγούνται με τον Μάντζιο και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Νούσιο. Ο Λεβαδειακός ισοβαθμεί στην τρίτη θέση με τα Χανιά, αλλά και με την ΑΕ Καραϊσκάκης, που ανέβηκε νικώντας 3-0 στην Άρτα τον -μέχρι σήμερα ισόβαθμό της- Εργοτέλη.

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής στη Super League 2: 

Χανιά - Κέρκυρα                  4-0
ΑΕ Καραϊσκάκης - Εργοτέλης       3-0
Απόλλων Σμύρνης - Πλατανιάς      4-0
Απόλλων Λάρισας - Λεβαδειακός    1-1
Απόλλων Πόντου - ΠΑΣ Γιάννενα    1-6
Παναχαϊκή - Δόξα Δράμας         10/2
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις