Έμειναν ικανοποιημένοι Αστέρας Τρίπολης και Άρης (1-1)

Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 17:09
UPD:17:12
INTIME SPORTS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και στον Άρη, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες, 1-1, σρτο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι Αρκάδες βρέθηκαν στο -2 από την πρώτη εξάδα (ΟΦΗ και Ατρόμητος έχουν από ένα ματς λιγότερο), ενώ οι Θεσσαλονικείς διατηρήθηκαν στη ζώνη των play off και παραμένουν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.   

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ πολύ γρήγορα. Ο Γιάννης Φετφατζίδης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λίντσεϊ Ρόουζ γύρισε την μπάλα προς την εστία του Νίκου Παπαδόπουλου κι ο Φραν Βέλεθ από κοντά δεν είχε πρόβλημα να τη σπρώξει με το κεφάλι στα δίχτυα για το 0-1 στο 13'!

Με τη ψυχολογία στα ύψη η ομάδα του Ένινγκ απείλησε με δεύτερο τέρμα, έξι λεπτά μετά, όταν από σέντρα-σουτ του Φετφατζίδη και βολέ του Μιχάλι Κόρχουτ η μπάλα έφυγε άουτ.

Στην πρώτη του καλή στιγμή στον αγώνα, ο Αστέρας Τρίπολης ισοφάρισε. Ο Μαρκ Φερνάντες έγινε αποδέκτης της προσπάθειας του Ματίας Ιγκλέσιας από τα δεξιά και με συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 26' έφερε τις δυο ομάδες στα ίσια!

Ο ίδιος παίκτης στο 32΄ «άγγιξε» το γκολ, ωστόσο αυτή τη φορά από την εξωτερική πλευρά της εστίας του Χουλιάν Κουέστα, με τους παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς να αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία, αλλά το 1-1 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου. 

Δίχως αλλαγές μπήκαν στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες. Ένα σουτ του Μαρκ Φερνάντεζ στο 51' και μια κεφαλιά του Χερόνιμο Μπαράλες στο 53' δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Κουέστα ενώ, στην άλλη εστία, Μπρούνο Γκάμα και Φετφατζίδης μέσα σε ένα δίλεπτο (61', 62') είχαν τις δικές τους - δίχως ευτυχή κατάληξη - προσπάθειες. Στο 67' ο Κουέστα λίγο έλειψε να κάνει... δώρο στον Μίλος Ντέλετιτς το δεύτερο προσωπικό του γκολ με τη φανέλα του Αστέρα, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να προλαβαίνει τελευταία στιγμή τον Σέρβο. Πέντε λεπτά αργότερα, οι Αρκάδες έχασαν νέα ευκαιρία, αλλά το σουτ του αμαρκάριστου Μαρκ Φερνάντεζ κόντραρε στον Λίντσεϊ Ρόουζ και πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κουέστα. 

Το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Αλέξανδρου Τσαμούρη, με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς να μένει αήττητη για τέταρτο σερί αγώνα και αυτή του Ένινγκ με μόλις μία εκτός έδρας νίκη!
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις