Κώστας Βουτσάς: Κρίσιμες ώρες στη ΜΕΘ

Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 10:58
A- A A+

Κρίσιμες θεωρούνται οι επόμενες ώρες για τον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Βουτσά, που παραμένει διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν.   

Ο 88χρονος ηθοποιός υπέστη συγκοπτικό επεισόδιο, το μεσημέρι της Παρασκευής, και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αντιμετωπίζοντας σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού που έχει επηρεάσει και την καρδιακή λειτουργία. Ο ηθοποιός είχε αρχικά εισαχθεί στη μονάδα εμφραγμάτων του νοσοκομείου αλλά κατά τη διάρκεια της πρώτης νύχτας κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου η αναπνοή του υποστηρίζεται μηχανικά.   

Μετά την πρώτη διάγνωση για λοίμωξη του αναπνευστικού, περαιτέρω εξετάσεις έδειξαν ότι πάσχει και από πνευμονικό οίδημα, όπως μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός. Στο πλευρό του ηθοποιού βρίσκεται η οικογένειά του που έχει ζητήσει από την διοίκηση του νοσοκομείου να μην δημοσιοποιεί τα ιατρικά ανακοινωθέντα.

Πριν δύο μήνες, ο δημοφιλής ηθοποιός είχε πάλι υποστεί λοίμωξη του αναπνευστικού.    Έως την περασμένη Κυριακή εμφανιζόταν στο θέατρο «Broadway», στην παιδική παράσταση «Σταχτοπούτα» του Σαρλ Περό.

Η Έρρικα Μπρόγιερ με τον Κώστα Βουτσά

Πρόσφατα είχε βιώσει την απώλεια της πρώην συζύγου του, Έρρικας Μπρόγιερ. Στο νοσοκομείο βρίσκεται συνέχεια η νυν σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού με την οποία απέκτησαν το 2016 έναν γιο.  

Προτεινόμενα για εσάς