ΠΑΟΚ-μπάσκετ: Νέος προπονητής ο Μέξας

Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 19:03
UPD:19:06
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ ανέλαβε και επισήμως από σήμερα (7/02) ο Κώστας Μέξας. Όπως ανακοινώθηκε από την ασπρόμαυρη ΚΑΕ, η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Ο 43χρονος προπονητής είναι ο τρίτος που αναλαμβάνει τον «Δικέφαλο του Βορρά» από την έναρξη της σεζόν, μετά τους Κώστα Φλεβαράκη και Κώστα Χαραλαμπίδη, ο οποίος παραιτήθηκε πρόσφατα.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Κώστα Μέξα, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή της ομάδας μας μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Κώστας Μέξας θα αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του τη Δευτέρα (10/2), όταν και θα επιστρέψει η ομάδα στις προπονήσεις, για να ξεκινήσει η μίνι προετοιμασία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μία νίκη κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας να αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Ήφαιστο Λήμνου (εκτός), το Περιστέρι (εντός), το Ρέθυμνο (εκτός), τον Πανιώνιο (εντός), την ΑΕΚ (εκτός), το Λαύριο (εντός), τον Προμηθέα (εκτός) και τον Ηρακλή (εντός) μέχρι το φινάλε της regular season.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις