Αντιτρομοκρατική: Τι βρήκε σε διαμέρισμα σε έρευνες για τον «τοξοβόλο»

Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 12:11
UPD:13:27
INTIME NEWS/ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
A- A A+

Έρευνα σε διαμέρισμα στην Αθήνα, το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, ενοικίαζε η 26χρονη που συνελήφθη στις 29 Ιανουαρίου σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής μαζί με 28χρονη και τον 32χρονο «τοξοβόλο» στην Αγία Παρασκευή, έκανε χθες το μεσημέρι η αστυνομία.

Χρησιμοποιύσε τα πραγματικά στοιχεία ταυτότητάς της, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, χωρίς ωστόσο να έχει δηλωθεί η ενοικίαση.

Το διαμέρισμα εντοπίστηκε τη στιγμή που ιδιώτης - καθαριστής είχε εισέλθει σε αυτό για να απομακρύνει όλα τα αντικείμενα και να καθαρίσει τον χώρο, κατ’ εντολή αγνώστου μέχρι στιγμής άνδρα, ο οποίος είχε προκαταβάλει ανάλογο χρηματικό ποσό.

Κατά την έρευνα, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν δύο κάρτες μνήμης, με δύο αντάπτορες, κάρτα SIM και στέλεχος κάρτας SIM, πολυμηχάνημα-εκτυπωτής, tablet και τρία USB stick, συσκευή κινητής τηλεφωνίας και κάρτα SIM, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και παρελκόμενα για drone, πλήθος από σακούλες, καλώδια, ζελατίνες πλαστικοποίησης και κλειδιά, φωτογραφίες ταυτότητας του 32χρονου «τοξοβόλου» όμοιες με αυτή που υπήρχε σε πλαστό Δελτίο Ταυτότητας που κατείχε, πλήθος από ρούχα (ανδρικά και γυναικεία) και υποδήματα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 31 Ιανουαρίου είχαν δοθεί στη δημοσιότητα φωτογραφίες καταφανώς πλαστών Δελτίων Αστυνομικής Ταυτότητας, που κατασχέθηκαν στην κατοχή των τριών συλληφθέντων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή