Άφησαν ανοι(Χ)τούς λογαριασμούς

Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020 21:22
UPD:21:29
INTIME SPORTS/ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Χωρίς γκολ και κατ΄ επέκταση νικητή (0-0), ολοκληρώθηκε ο πρώτος προημιτελικός του κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Άρη και στον Ατρόμητο, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ως εκ τούτου τα πάντα θα κριθούν την επόμενη εβδομάδα (13/02, 20:00) στο γήπεδο του Περιστερίου.

Οι γηπεδούχοι σε ένα ακόμη ματς έχασαν πολλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στο δεύτερο μέρος (σημάδεψε το δοκάρι). Από την πλευρά τους οι Περιστεριώτες στάθηκαν πολύ καλά αμυντικά και θα μπορούσαν να κάνουν ακόμη μεγαλύτερη «ζημιά» σε κάποια από τις αντεπιθέσεις που έβγαλαν. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά, αλλά δεν ήταν απειλητικοί για την εστία του Μέγιερι. Αντίθετα, στο 13' οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα, με τον Βέλλιο να έχει την έμπνευση να «κρεμάσει» τον Κουέστα από τα 30 μέτρα, χωρίς ωστόσο η προσπάθεια να στέφεται με επιτυχία.

Τρία λεπτά μετά, ο Άρης «άγγιξε» το γκολ: από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Ντιγκινί, αλλά στο σουτ του Γάλλου απομάκρυνε στη γραμμή ο Στρούγγης.

Στο ημίωρο, από φάουλ του Ροντρίγκο Γκάλο ο Μπουσούλατζιτς στο δεύτερο δοκάρι δεν έβαλε σωστά το πόδι του για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, με το 0-0 να μένει ως το τέλος του πρώτου μέρους, παρά τις ζογκλερικές ενέργειες του Γιάννη Φετφατζίδη. 

Η ανωτερότητα του Άρη στο β΄ μέρος ήταν εμφανέστατη και στο 63' η ολμάδα του Ένινγκ είχε την «χρυσή» ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Βέλλιος ανέτρεψε τον Ματίγια εντός περιοχής. Το πέναλτι δόθηκε αμέσως, αλλά Μπρούνο Γκάμα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μέγιερι! 

Ο Άρης συνέχισε να σπαταλά ευκαιρίες, με τον Ρόουζ να μην προλαβαίνει στο τακουνάκι του «Φέτφα» και το σουτ του Γκάμα να περνάει εκτός εστίας του Μέγιερι ενώ την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Ντιγκινί.

Απειλητικοί οι Περιστεριώτες στην κόντρα, με τον Χαβιέ Ούμπιδες να σουτάρει πάνω στον Κόρχουτ, με τον Κουέστα εκτός εστίας, σε υποδειγματική αντεπίθεση με τους Βέλλιο και Θανάση Ανδρούτσο στο 76'.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις