Χωρίς άγχος με την ΤΣΣΚΑ ο... μισός Ολυμπιακός

Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020 10:33
UPD:10:39
INTIME SPORTS/ Iconpress p.a.
A- A A+

Ο αποδεκατισμένος, Ολυμπιακός, υποδέχεται απόψε (6/02, 21:00) στο ΣΕΦ την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Euroleague.

Έντεκα... στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου  και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, μετά και την 14η ήττα τους στο Κάουνας από την Ζαλγκίρις.

Απέναντι στο συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη η ελληνική ομάδα δεν θα έχει άγχος και με σύμμαχο την καλή παράδοση που έχει απέναντι στους Ρώσους, ιδιαίτερα μετά το 2010, θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει την πολυτέλεια να κάνει αλλαγές στο ρόστερ ή, να κάνει κάποιο ροτέισον, καθώς τα «κουκιά είναι μετρημένα» μετά τις απουσίες βασικότατων παικτών.

Εκτός μάχης είναι έχουν τεθεί οι τραυματίες Σπανούλης, Ρότσετσι και Χαραλαμπόπουλος, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Πρίντεζης.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έρχεται πληγωμένη και αποφασισμένη. Προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την Αναντολού Εφές και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να μην έχει προβλήματα στη συνέχεια στην υπόθεση της εισόδου στην πρώτη τετράδα.


Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Κάρλος Κορτές (Ισπανία).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις