Bafta 2020: Μίντλετον, Θερόν και Γιόχανσον οι πιο εντυπωσιακές της βραδιάς

Οι σταρ στο κόκκινο χαλί των Bafta στο Λονδίνο
Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 20:25
UPD:04/02/2020 01:47
A- A A+

Με λάμψη, αστέρες του Χόλυγουντ και την Κέιτ Μίντλετον να μονοπωλεί τα φλας των φωτογράφων, ξεκίνησε η απονομή των βραβείων Bafta 2020  στο Λονδίνο.  

Τα Bafta Film Awards με τις ταινίες «Joker», «The Irishman» και «Once Upon A Time In Hollywood» μεταξύ των υποψηφιοτήτων, προσέλκυσαν την ελίτ του κινηματογράφου, σελέμπριτις και καλλιτέχνες στη βρετανική πρωτεύουσα και αποτελούν τα τελευταία μεγάλα βραβεία πριν τα Όσκαρ.  

H Δούκισσα του Κέιμπριτζ και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έφτασαν όπως κάθε χρόνο μαζί στην τελετή και η είσοδός τους στην αίθουσα σήμανε την έναρξη των βραβείων.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε να φορέσει μια τουαλέτα Alexander McQueen με την οποία είχε εμφανιστεί πάλι το 2012. Τα εντυπωσιακά της κοσμήματα ήταν από τον οίκο Van Cleef and Arpels. 

Scarlett Johansson, Renee Zellweger και Charlize Theron ήταν μεταξύ των ηθοποιών με τις εντυπωσιακότερες εμφανίσεις ενώ οι δυο μεγάλοι θρύλοι του αμερικανικού σινεμά, Al Pacino και Robert De Niro, έδωσαν το «παρών» στην τελετή. 

Προτεινόμενα για εσάς