Ο Ντέλετιτς λύτρωσε τον Αστέρα Τρίπολης

Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2020 19:27
UPD:19:30
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Ο Μίλος Ντέλετιτς έδωσε το τρίποντο στον Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον Παναιτωλικό, στην πρώτη εμφάνισή του με τη νέα ομάδα του. Οι Αρκάδες επιβλήθηκαν των «καναρινιών» με 2-1 στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και βελτίωσαν τη θέση τους στην κατάταξη.

Στο 49΄ ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι, όταν σε σουτ του Μουνάφο η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ταχάρ, με τον διαιτητή Ευαγγέλου να θεωρεί πως υπάρχει παράβαση και να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Μπαράλες νίκησε από τα έντεκα βήματα τον Φερνάντες και άνοιξε το σκορ.

Στο 60ό λεπτό οι Αγρινιώτες ισοφάρισαν, όταν ο Ρόσα πέρασε τον Κώτσιρα, έκανε τη σέντρα-σουτ, ο Παπαδόπουλος αιφνιδιάστηκε επειδή η μπάλα είχε βρει στον Σουάρεθ και κατέληξε στα δίχτυα του. 

Στο 67΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κρέσπι έκανε το σουτ από εξαιρετική θέση αλλά ο Φερνάντες απέκρουσε εντυπωσιακά. Πέντε λεπτά αργότερα νέα ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν ο Κώτσιρας γύρισε στο ύψος της περιοχής στον Κρέσπι, που έκανε το σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 81΄ ο Ντάουντα πέρασε τον Παπαδόπουλο και έκανε το σουτ από πλάγια δεξιά και μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας, ενώ στο 90΄+2 ο Μπαράλες, στην προσπάθεια να διώξει με κεφαλιά, παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά και πάλι το δοκάρι «έσωσε» τον Αστέρα.

Τελικά την τελευταία λέξη κρατούσε ο Ντέλετιτς, καθώς στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Φερνάντες και χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις