Ο Κρίστινσον κράτησε όρθια την ΑΕΛ (0-0) στο Ηράκλειο

Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020 19:28
UPD:19:28
A- A A+

Η ΑΕΛ έφυγε με βαθμό από το «Θ. Βαρδινογιάννης», καθώς απέσπασε «λευκή» ισοπαλία από τον γηπεδούχο ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Ένα βαθμό που κατά μεγάλο βαθμό οφείλει και στον τερματοφύλακά της, αφού ο Κρίστινσον ήταν για άλλη μια φορά ο «φύλακας-άγγελος» της εστίας των «βυσσινί».

Ο ΟΦΗ έφτασε στους 28 βαθμούς και παραμένει στην πρώτη εξάδα, που δίνει συμμετοχή στα πλέι οφ, ενώ η ΑΕΛ ανέβηκε στους 25 και συνεχίζεται να βρίσκεται στο-3 απ΄ αυτή.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι Θεσσαλοί αντιπαρέταξαν καλή οργάνωση και θέλησαν να χτυπήσουν στην κόντρα, παρότι υποχρεώθηκαν νωρίς στην πρώτη αλλαγή, καθώς στο 24ο λεπτό ο τραυματισμένος Μασούρας έδωσε τη θέση του στον Μπούστος.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο ανήκε στο ΟΦΗ, όταν μετά από άψογο κοντρόλ και σουτ του Βαζ στην κίνηση έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Κρίστινσον.

Στο 66΄ ο Βαζ δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή, ενώ στο 73΄ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, με τον Φιγκεϊρέδο να αστοχεί από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ οι ίδιοι πρωταγωνίστησαν και στη φάση του 5ου λεπτού των καθυστερήσεων, με τον Ισλανδό να βγαίνει πάλι νικητής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις