Εντυπωσίασαν Προμηθέας και Ηρακλής στην Α1 Ανδρών

Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020 18:56
UPD:19:48
A- A A+

Παράσταση για ένα ρόλο στην Πάτρα, όπου ο Προμηθέας επικράτησε εύκολα του Ηφαιστου Λήμνου με 81-61 σε αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική της Α1 και εδραίωσε την παρουσία του στην τρίτη θέση.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Αγραβάνης με 16 πόντους ενώ για την ομάδα της Λήμνου ο Σμιθ ολοκλήρωσε το παιχνίδι, που ήταν ντέρμπι μόνο στο πρώτα τέσσερα λεπτά (6-6), με 12 πόντους.

Εντυπωσιακός ο Ηρακλής στο ντεμπούτο του Ηλία Καντζούρη στο πάγκο του, νίκησε τον Πανιώνιο με 76-60 στο Παλαιό Φάληρο για τη 18η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και ταυτόχρονα υπερκάλυψε το -5 της ήττας του στον πρώτο γύρο.

Πρώτος σκόρερ του «Γηραιού» αναδείχθηκε ο Σούλερ με 20 πόντους, ενώ για τους «κυανέρυθρους» ο Σάμιουελς ολοκλήρωσε την αναμέρηση με 16 πόντους.

Το Λαύριο εκμεταλλεύτηκε την κούραση του Περιστερίου λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών του και νίκησε εντός έδρας το συγκρότημα των δυτικών προαστίων με 75-61.

Με αυτή τη νίκη οι γηπεδούχοι έφτασαν τις 9, ενώ το Περιστέρι έχει πια ρεκόρ 11-7. Πρώτος σκόρερ του Λαυρίου ήταν ο Ντέιβις με 12 πόντους, ενώ για το Περιστέρι ο Μόουζες σκόραρε 16.

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της και η Λάρισα, που επικράτησε του Ιωνικού Νικαίας με 82-72 στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, καλύπτοντας και το -4 της ήττας της στον πρώτο γύρο.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Μπράντον Ρας, που σημείωσε 23 πόντους, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Μόμπλι και Τζόουνς είχαν από 12 πόντους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις