Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2007 07:00
A- A A+

ΒΟΡΕΙΟΥΣ ανέμους 5 με 6 Μποφόρ και τοπικά στα πελάγη 7 Μποφόρ με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στα κεντρικά και νότια.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και από το βράδυ σταδιακά νοτιοανατολικοί 6 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα νότια 6 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 6 και τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι τέσσερις με πέντε βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά μέχρι 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Τοπικές νεφώσεις προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ, οι οποίες στα δυτικά θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές. Το βράδυ οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν τοπικά καταιγίδες. Κατά τη διάρκεια τη νύχτας στα δυτικά τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα και θα επεκταθούν στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα. Ανεμοι: Στα δυτικά νοτιοανατολικοί 5 με 7 και πιθανώς στο Ιόνιο τοπικά 8 Μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ οι οποίοι από το βράδυ θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία κυρίως στα κεντρικά και νότια.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή