Σε απολογία επτά ΠΑΕ, κίνδυνος για την ΑΕΚ

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 13:22
UPD:13:41
Eurokinissi Sports/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Συνολικά επτά ΠΑΕ κάλεσε σε απολογία για την προσεχή Παρασκευή (31/1) ο αθλητικός δικαστής της διοργανώτριας αρχής, βάσει των φύλλων αγώνα και των εκθέσεων των παρατηρητών για τις αναμετρήσεις της 20ής και 21ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, οι σύλλογοι που θα απολογηθούν για την 20ή αγωνιστική θα είναι η ΑΕΚ (για τον αγώνα με το Βόλο), ο Ολυμπιακός και ο ΟΦΗ για το μεταξύ τους παιχνίδι στην Κρήτη και οι ΠΑΟΚ, Λαμία για την αναμέτρηση στη Φθιώτιδα.

Για την 21η αγωνιστική κλήθηκαν σε απολογία η ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, Πανιώνιος και Ατρόμητος για τον μεταξύ τους αγώνα στη Νέα Σμύρνη και ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Βόλο, στην Τούμπα.

Η ΑΕΚ κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας της για 2-4 αγωνιστικές, λόγω των όσων συνέβησαν έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο, μεταξύ οπαδών της και αστυνομικών δυνάμεων.

Η Ένωση κλήθηκε βάσει των άρθρων του πειθαρχικού κώδικα που προβλέπουν τιμωρία έδρας, όπως είναι η φθορά δημόσιας περιουσίας και οι βιαιοπραγίες.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τους Πανιώνιο - Ατρόμητο, οι οποίοι κλήθηκαν για τα επεισόδια των οπαδών τους μετά τη λήξη του αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις