Το NBA ανέβαλε τον αγώνα των Λέικερς με τους Κλίπερς

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 11:53
UPD:11:55
USA Today Sports/Jesse Johnson
A- A A+

Ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ οδήγησε το NBA στην αναβολή του ντέρμπι του Λος Άντζελες ανάμεσα στους Λέικερς και τους Κλίπερς, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί σήμερα το βράδυ στις ΗΠΑ, ξημερώματα Τετάρτης για την Ελλάδα, στο «Στέιπλς Σέντερ».

Ο θρύλος των Λέικερς, ο οποίος κατάκτησε πέντε πρωταθλήματα στα 20 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα των «λιμνανθρώπων», έχασε τη ζωή του μαζί με τη 13χρονη κόρη, Τζιάνα, του σε δυστύχημα με ελικόπτερο, το οποίο συνετρίβη σε λόφο έξω από την πόλη Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, με συνολικό απολογισμό εννέα νεκρούς.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι η απόφαση της διοργανώτριας αρχής ελήφθη από σεβασμό προς τους Λέικερς, οι οποίοι θρηνούν την απώλεια του Μπράιαντ, με αποτέλεσμα ο αγώνας να οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Η ομάδα του Λ.Α., σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι «οι Λέικερς θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους εσάς για την τρομερή υποστήριξη και τα συλλυπητήρια. Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλους εμάς. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την οικογένεια Μπράιαντ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις