Ο Αστέρας έφυγε με βαθμό από τη Λαμία

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 22:17
UPD:23:16
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Λαμία και Αστέρας Τρίπολης μοιράστηκαν από ένα βαθμό στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, στη μεταξύ τους αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 21η αγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό σε ποιότητα, με το 0-0 να αποτυπώνει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης και την πρόθεση των δύο αντίπαλων να περιμένουν ο ένας τον άλλον.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, όμως, το γκολ του Μπιανκόνι στο 64ο λεπτό με ατομική προσπάθεια, με τον σκόρερ να έχει μπει στο γήπεδο τέσσερα λεπτά νωρίτερα, άλλαξε τις συνθήκες.

Η αποβολή του Σουάρεθ για χτύπημα με τον αγκώνα στον Καραμάνο έκανε ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση για τους Αρκάδες, αλλά το παιχνίδι είχε δρόμο ακόμη...

Ο Ιγκλέσιας, που μπήκε ως αλλαγή στο 66΄, κέρδισε πέναλτι μετά από «άγαρμπο» του Αντέτζο στο 89΄, με τον διαιτητή Ζαχαριάδη να δείχνει τα 11 βήματα ύστερα από την εξέταση του VAR.

Ο Ιγκλέσιας έστησε την μπάλα και με δυνατή εκτέλεση στην αριστερή γωνία του Θεοδωρόπουλου ισοφάρισε κι έφυγε από τη Λαμία με έναν απρόσμενο -βάσει της εξέλιξης του αγώνα- βαθμό, φτάνοντας τον Βόλο στους 22.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις