Στον Ολυμπιακό το ντέρμπι της Volley League

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 20:21
UPD:20:26
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-1 σετ στο ντέρμπι κορυφής που συμπλήρωσε την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League και παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με πρώτο σκόρερ τον Φίνγκερ, που αν και ήρθε από τον πάγκο σημείωσε 18 πόντους και τους Γκέργκι, Χουσάι να κερδίζουν τους καθοριστικούς πόντους του αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το τρίποντο σε ένα ματς που ήταν νευρικό με πολλά χαμένα σερβίς (23 ο Ολυμπιακός και 21 ο ΠΑΟΚ).

Οι προπονητές των δύο ομάδων ξεκίνησαν με πολλές εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα των ομάδων τους. Ο Ολυμπιακός άρχισε με τους Ασπιώτη (διαγώνιο), Ανδρεάδη (κεντρικό), αλλά από το 3ο σετ μπήκαν βασικοί οι Φίνγκερ, Βουλκίδης.

Ο ΠΑΟΚ είχε βασικό πασαδόρο τον Τερζή και κεντρικό τον Αρμενάκη, υστέρησε γενικά στο μπλοκ και έκανε πολλά λάθη στο φινάλε του 4ου σετ, όπου είχε πέντε ευκαιρίες να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στο τάι μπρέικ.

Η φάση του αγώνα έγινε στο 24-25 του 4ου σετ όταν ο Βαν ντε Ντρις μετά από τρεις χαμένες επιθετικές προσπάθειες στην ίδια φάση κατάφερε να κάνει μπλοκ αλλά μετά το βίντεο τσεκ που ζήτησε ο Ολυμπιακός (φιλέ) δικαιώθηκε, ισοφάρισε και εν τέλει κατάκτησε σετ (30-28) και νίκη. 

Οι «ερυθρόλευκοι» (26β.) απέχουν τώρα 2 βαθμούς από τον δεύτερο Παναθηναϊκό και 5 από τον ΠΑΟΚ, που είναι πια τέταρτος, αφού στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Φοίνικας Σύρου με 22 βαθμούς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις