Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2007 07:00
A- A A+

ΤΟΠΙΚΕΣ βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και νοτιοανατολικούς ανέμους 7 τοπικά 8 Μποφόρ στο Ιόνιο, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στη Μακεδονία. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν το βράδυ στα ορεινά της Μακεδονίας. Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Μετά το μεσημέρι θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου το βράδυ. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 6 με 7 Μποφόρ και στο Ιόνιο 9 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικές βροχές στη Θεσσαλία. Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια 7 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά μέχρι 6 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών κυρίως το βράδυ. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ηπειρωτική χώρα και τα Νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ, οι οποίες στη Δυτική Ελλάδα θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Μακεδονίας. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται το βράδυ από τα βορειοδυτικά. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 και τοπικά 6 Μποφόρ. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή