«Παράταση ζωής» ο Πανιώνιος μετά το 1-0 επί του Ατρόμητου

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 17:32
UPD:17:35
INTIME SPORTS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

«Φιλί ζωής» έδωσε στον Πανιώνιο ο Δημήτρης Σταυρόπουλος. Ο παίκτης της νεοσμυρνιώτικης ομάδας πέτυχε το «χρυσό» γκολ των «κυανέρυθρων» στο 76ο λεπτό, με το οποίο επικράτησαν 1-0 του Ατρόμητου, αποτέλεσμα που τους κρατά «ζωντανούς» στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Σε ένα από τα καθοριστικότερα ματς της σεζόν η ομάδα του Παπαβασιλείου ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει... στο κόλπο της παραμονής. Τα κατάφερε, έστω και με το «φτωχό», 1-0 και οι πανηγυρισμοί των παικτών και του πάγκου μετά το ματς ήταν απόλυτα δικαιολογημένοι, εάν αναλογιστεί κανείς ότι ο Πανιώνιος είχε να «γευτεί» την χαρά της νίκης από τις 30 Νοεμβρίου και την 12η αγωνιστική (3-0 τον Παναιτωλικό).

Οι γηπεδούχοι κατέθεσαν μεγαλύτερο πάθος μέσα στο γήπεδο, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Εμμανουηλίδη (4’), Ντομίνγκες (11’) κι έφτασαν μία... ανάσα από το γκολ στο 59’, όμως η προσπάθεια του Σταυρόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 61’ μετά από προβολή του Αραμπούλι, ο Ρέντζας από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα, όμως ο διαιτητής Τζοβάρας, μετά από πεντάλεπτο έλεγχο στο VAR κι αφού «τσέκαρε» κι ο ίδιος τη φάση, ακύρωσε το τέρμα ως οφσάιντ του αμυντικού του Πανιωνίου.

Η «λύτρωση» για τους Νεοσμυρνιώτες ήρθε στο 76’ με κοντινή κεφαλιά του Σταυρόπουλου σε φάση διαρκείας μέσα στα καρέ του Ατρόμητου, με τους «κυανέρυθρους» να διαχειρίζονται υποδειγματικά το προβάδισμά τους ως το φινάλε του αγώνα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις