Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για το Ασφαλιστικό άσκησε ο Θ. Πάγκαλος

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2007 15:25
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

A- A A+

«Πρώτη υποχρέωση για όλους όσους αισθάνονται ότι πρέπει να δοθεί μια αποτελεσματική προοδευτική και εφαρμόσιμη λύση στο ασφαλιστικό μας πρόβλημα, είναι να ανατραπεί η πολιτική της κυβέρνησης και ενδεχομένως και η ίδια η κυβέρνηση».

Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Πάγκαλος, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε από κοινού με τους αρμόδιους τομεάρχες του κόμματος για το Ασφαλιστικό.

Ο κ. Πάγκαλος επέκρινε έντονα την κυβέρνηση και για τους χειρισμούς της σε ό,τι αφορά το σχετικό διάλογο, τον οποίο χαρακτήρισε μονόλογο, ενώ την κατηγόρησε πως προσήλθε και παρέμεινε μέχρι το τέλος του διαλόγου, χωρίς ούτε μία φορά να προσκομίσει γραπτές, σαφείς και δεσμευτικές προτάσεις για οποιαδήποτε απ’ τις πλευρές του ασφαλιστικού προβλήματος.

«Ήταν πρόδηλη η πρόθεση της κυβέρνησης να μετατρέψει τους κοινωνικούς φορείς και τα κόμματα της αντιπολίτευσης σε “λαγούς”, Ινστιτούτα Δημοσκόπησης για την κρυφή της ατζέντα, την οποία ούτε μία στιγμή δε θέλησε να ομολογήσει» πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή