Μπαρτζώκας: «Εάν βρεθεί κάποιος παίκτης που θα βελτιώσει την ομάδα θα προχωρήσουμε»

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 11:47
UPD:11:51
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ
A- A A+

Η ενίσχυση του Ολυμπιακού θα είναι δεδομένη στη συνέχεια της Euroleague, παρ΄ όλα αυτά ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις που έκανε ενόψει του αυριανού (23/01) αγώνα με την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη, επανέλαβε πως οι προσπάθειες που γίνονται εστιάζονται στην ανεύρεση παικτών που θα βελτιώσουν άμεσα την ομάδα.

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Ρωσία, το πρωί της Τετάρτης (22/01), ο Γιώργος Μπαρτζώκας ρωτήθηκε για το θέμα της ενίσχυσης του Ολυμπιακού:

«Έχουμε τη σύμφωνη γνώμη των προέδρων, επειδή έφυγαν δύο Αμερικανοί λίγο πριν έρθω, ότι αν υπάρχει κάτι που θα μας κάνει καλύτερη ομάδα θα το δούμε.

Δεν είναι απαραίτητο ότι υπάρχει κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Οι καλοί παίκτες αυτή τη στιγμή έχουν ομάδα και αυτό είναι ένα θέμα. Παράλληλα με τα παιχνίδια κοιτάμε την αγορά και αν υπάρχει κάτι θα κινηθούμε, αλλιώς όχι».

Για την προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε να αλλάξει η εικόνα του Ολυμπιακού, ο έμπειρος προπονητής σχολίασε: «Η ομάδα είχε πρόβλημα στη δημιουργία, προσπαθούμε να δώσουμε έμφαση σε αυτό, αλλά και να διαφοροποιήσουμε τον τρόπο που αμυνόμαστε. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος, γιατί είμαστε μετά το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, αλλά υπάρχει αισιοδοξία γιατί οι παίκτες ανταποκρίνονται στο πλάνο».

Για το παιχνίδι με την Ζενίτ και κατά πόσο η προσέγγιση που θα ακολουθήσει θα μοιάζει με αυτή που είχε στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Μπάγερν, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Θέλουμε να νικήσουμε. Πρέπει να υο κάνουμε και πρέπει να παίξουμε καλά, γιατί δεν υπάρχει παιχνίδι στην Euroleague που με μέτρια απόδοση να κερδίσεις.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις