Ενίσχυση με Στάνταμαϊρ για την Μακάμπι

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 10:07
UPD:12:04
EPA/PETER FOLEY
A- A A+

Στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και όχι στον Παναθηναϊκό, όπως ακούστηκε τελευταία, θα συνεχίσει την καριέρα του έως το τέλος της σεζόν ο πρώην NBAer, Αμάρε Στάνταμαϊρ.

Η ομάδα του Ισραήλ ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου σέντερ, ο οποίος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Υπό... κανονικές συνθήκες ο Έλληνας προπονητής δεν θα ζητούσε άλλη μία προσθήκη στο ρόστερ, αλλά αναγκάστηκε να το κάνει μετά τους πολλούς τραυματισμούς βασικών του παικτών. Ετσι προχώρησε σε μία σημαντική κίνηση, μιας και ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί μεγάλη δύναμη μέσα στη ρακέτα κι αν από πλευράς φυσικής κατάστασης βρίσκεται σε καλά επίπεδα, τότε μπορεί να δώσει λύσεις όχι μόνο στον τομέα τω  ριμπάουντ, αλλά και στο σκοράρισμα.

Ο Στάνταμαϊρ ξεκίνησε την σεζόν στην Κίνα, πριν αποχωρήσει με στόχο να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Δεν κατέστη δυνατό να βρει εγγυημένο συμβόλαιο στην πατρίδα του κι έτσι εστίασε τις προσπάθειές του στο να βρει δουλειά στην Ευρώπη. Πρόσφατα είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό, αλλά όπως αποδείχθηκε επρόκειτο μόνο για… σενάρια.

Ο άλλοτε NBAer είναι κάτοχος διαβατηρίου του Ισραήλ και δεν πιάνει θέση ξένου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις