Μία ανάσα από την πρόκριση το Περιστέρι, αρνητικό ρεκόρ για τον Προμηθέα Πατρών

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 22:25
UPD:22:33
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Ο Προμηθέας Πατρών κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ στον 6ο όμιλο του EuroCup, με το κλείσιμο του πρώτου γύρου των «16» της διοργάνωσης, ενώ στο Basketball Champions League, το Περιστέρι βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Οι Αχαιοί ηττήθηκαν στις... λεπτομέρειες από την ιταλική Βενέτσια με 68-70 στο «Δ.Τόφαλος», για την 3η αγωνιστική (2 ήττες και μία ήττα), με τους Ιταλούς να βελτιώνουν το ρεκόρ τους σε 2-1. 

Τα κάκιστα ποσοστά ευστοχίας από τα 6.75 (3/20) και τη γραμμή των ελευθέρων βολών (17/28), όπως και οι χαμένες μάχες των ριμπάουντ έβαλαν τον Προμηθέα γρήγορα σε μειονεκτική θέση και τον υποχρέωσαν να ακολουθεί τους φιλοιξενούμενους στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Από την άλλη, το Περιστέρι επέστρεψε στις ευρωπαϊκές νίκες μετά από 5 σερί ήττες. Οι «κυανοκίτρινοι» επικράτησαν με 72-67 της Μόρναρ Μπαρ στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», για την 12η αγωνιστική του Basketball Champions League, γράφοντας το «2 στα 2» επί των Μαυροβούνιων.

Βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 7-5 και την επόμενη εβδομάδα (28/01) θα έχουν την ευκαιρία και πάλι μέσα στο «σπίτι» τους να «σφραγίσουν» την πρόκριση στη συνέχεια της διοργάνωσης, αρκεί να επικρατήσουν της γερμανικής, Μπάμπεργκ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις