SAG: Η συγκινητική αναφορά του Χοακίν Φίνιξ στον Χιθ Λέτζερ

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 19:40
A- A A+

Ο 45χρονος Αμερικανός ηθοποιός Χοακίν Φίνιξ, ο οποίος κέρδισε το Βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Joker» στα βραβεία του Σωματείου Αμερικάνων Ηθοποιών (SAG), ολοκλήρωσε τον  ευχαριστήριο λόγο του αναφέροντας: «Στέκομαι εδώ στους ώμους του αγαπημένου μου ηθοποιού, Χιθ Λέτζερ. Σας ευχαριστώ και καληνύχτα».

TNT

Σε μια ιστορική στιγμή που θα ολοκληρωθεί με την επίσημη τελετή των βραβείων Όσκαρ, ο Χοακίν Φίνιξ και ο Χιθ Λέτζερ θα έχουν αποσπάσει Όσκαρ για τον ίδιο ακριβώς ρόλο, αυτό της ερμηνείας του «Joker», σε διαφορετικές ταινίες.

Ο Χιθ Λέτζερ είχε κερδίσει, μετά θάνατον, το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για το «The Dark Knight» (Σκοτεινός Ιππότης), το 2009.

Ο Λέτζερ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Μανχάταν στις 22 Ιανουαρίου 2008. Ήταν μόλις 28 ετών. Ο θάνατός του αποδόθηκε σε δηλητηρίαση από την ταυτόχρονη κατάποση παυσίπονων, αγχολυτικών και υπνωτικών χαπιών και θεωρήθηκε ατύχημα και όχι αυτοκτονία ή θάνατος από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών, όπως έδειχναν οι αρχικές ενδείξεις.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς