Μοιρασιά στο Αγρίνιο για Παναιτωλικό και Λαμία

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 22:12
UPD:22:37
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τη Λαμία στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 19ης ημέρας του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι είδαν μόλις στο 2ο λεπτό τον «κεραυνό» του Άλβαρες από το ύψος της μεγάλης περιοχής να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου, ενώ στο 10΄ κεφαλιά του ίδιου παίκτη εξουδέρωσε και πάλι ο τερματοφύλακας της Λαμίας. 

Στο 15΄ ο Καραμάνος στην προσπάθειά του να απομακρύνει, παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ, ενώ στο 17΄ σουτ του Ρόσα η μπάλα η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να επιτίθενται και στο 18΄ ο Θεοδωρόπουλος εξουδετέρωσε σουτ των Άλβαρεζ και Ρόσα.

Ενάντια στη ροή του αγώνα, όμως, ήταν η Λαμία που άνοιξε το σκορ: στο 43΄ ο Ρόμανιτς σέντραρε από αριστερά και ο Μπεχαράνο με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έγραψε το 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο και προϊόντος του χρόνου οι γηπεδούχοι συνήλθαν από το σοκ και πήραν εκ νέου τον έλεγχο, αλλά τότε βρήκαν απέναντί τους μια καλά οργανωμένη ομάδα, που στο 71΄ λίγο έλειψε να διπλασιάσει με το νεοεισελθόντα Βασιλόγιαννη.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου δεν ήταν προσεκτικοί ως το τελικό σφύριγμα, όμως, κι αυτό το πλήρωσαν δεχόμενοι την ισοφάριση από τα 11 βήματα και το χτύπημα του νεοαποκτηθέντα Ντάουντα, στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, όταν ανατράπηκε από τον Θεοδωρόπουλο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις