Ο επόμενος James Bond δεν θα είναι γυναίκα

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 15:07
UPD:15:07
A- A A+

Ο επόμενος Τζέιμς Μποντ δεν θα είναι γυναίκα, δήλωσε η παραγωγός της ταινίας Μπάρμπαρα Μπρόκολι σε συνέντευξη που παραχώρησε, καθώς έχουν φουντώσει τα σενάρια σχετικά με το πρόσωπο που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του θρυλικού 007.

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν για το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει και εάν τον επόμενο Μποντ θα ενσαρκώσει γυναίκα, όμως η Μπάρμπαρα Μπρόκολι είπε στο Variety ότι θα είναι οπωσδήποτε άνδρας. «Μπορεί να είναι οποιουδήποτε χρώματος, όμως είναι άνδρας», τόνισε η παραγωγός της ταινίας.

Όπως επισήμανε η Μπρόκολι, σίγουρα την ενδιαφέρει να δημιουργεί δυνατούς γυναικείους χαρακτήρες, ωστόσο συμπλήρωσε: «Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να πάρω έναν ανδρικό χαρακτήρα και να βάλω μια γυναίκα να τον υποδυθεί. Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες από αυτό».

TULIP ENTERTAINMENTGR

«No Time to Die»

Στη νέα ταινία, ο Μποντ εγκαταλείπει τις δραστηριότητές του στους κόλπους των μυστικών υπηρεσιών, προκειμένου να απολαύσει μια ήσυχη ζωή στην Τζαμάικα, όμως, η ηρεμία του σύντομα θα διαταραχθεί, όταν ο παλιός φίλος του από τη CIA Φέλιξ Λάιτερ θα του ζητήσει βοήθεια, όπως αναφέρει η σύνοψη της Universal Pictures.

Ο Τζέιμς Μποντ επιστρέφει για να βοηθήσει έναν επιστήμονα που κρατείται όμηρος, μια αποστολή η οποία θα τον οδηγήσει στα ίχνη ενός μυστηριώδους κακού, που είναι οπλισμένος από μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία.

Η ταινία «No Time to Die» αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο του 2020. Είναι η πέμπτη και η τελευταία φορά που ο Ντάνιελ Κρεγκ, ηλικίας 51 ετών, ενσαρκώνει τον θρυλικό 007.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς