Η ατζέντα της ημέρας

Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2007 09:01
A- A A+

* Από τις 9 το πρωΐ έως τις 7 μ.μ. κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τις 9 Δεκεμβρίου στο ρεύμα στη Λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά, λόγω εργασιών συντήρησης του πρασίνου.

* Στην Κύπρο ο Προκόπης Παυλόπουλος. Στις 9 π.μ. θα συναντήσει τον Τάσσο Παπαδόπουλο, στις 11 π.μ. υπογράφει συμφωνία συνεργασία σε θέματα ασφάλειας.

* Στις 9:30 π.μ. συνάντηση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με την Ντόρα Μπακογιάννη.

* Στις 10 π.μ. στο αμφιθέατρο του υπουργείου Πολιτισμού συνάντηση του Μιχάλη Λιάπη με τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού της Κίνας.

* Στις 10 π.μ. στο ξενοδοχείο Novotel αρχίζουν οι εργασίες του 38ου ενδιάμεσου συνεδρίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Χαιρετισμός του δημάρχου Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη.

* Στις 10:30 π.μ. συνάντηση του Αλέκου Αλαβάνου με τις γραμματείες γυναικών ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΕΚΑ.

* Στις 10:30 π.μ. συνέντευξη του υπουργού Μεταφορών Κωστή Χατζηδάκη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Ατομα με Ειδικές Ανάγκες.

* Στις 11 π.μ. συνάντηση του Δημήτρη Σιούφα με τον πρόεδρο και τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, Γιάννη Βαρδακαστάνη.

* Στις 11 π.μ. υπό τον Γιώργο Παπανδρέου συνεδριάζει το Πολιτικό Συντονιστικό Οργανο του ΠΑΣΟΚ.

* Στην Αθήνα από σήμερα για τετραήμερη επίσκεψη εργασίας ο Αιγύπτιος πρόεδρος Χόσνι Μουμπάρακ. Στις 12 παρά τέταρτο θα τον δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος Κάρολος Παπούλιας. Στις 12:30 μ.μ. θα γίνουν δηλώσεις.

* Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η Αλέκα Παπαρήγα. Στις 12:30 μ.μ. δίνει συνέντευξη Τύπου στη 1:30 μ.μ. θα επισκεφθεί την ΕΤ-3.

* Στις 12 το μεσημέρι συνάντηση του υφυπουργού Παιδείας Ανδρέα Λυκουρέντζου με τα προεδρεία του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και του Οργανισμού Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων.

* Στις 12 το μεσημέρι διαδήλωση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Τυφλών έξω από τη Βουλή.

* Στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη της ΕΙΝΑΠ για το ασφαλιστικό.

* Στις 12 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, συνέντευξη της προέδρου του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου, Σόφης Μυτιληναίου-Δασκαλάκη και του προέδρου της Ενώσεως Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών Κυριάκου Λουκάκου με την ευκαιρία της απονομής των βραβείων κριτικών θεάτρου και μουσικής 2007 και των βραβείων Κάρολος Κουν.

* Στη 1 μ.μ. αρχίζουν οι εργασίες του 18ου ετήσιου συνεδρίου του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου με θέμα: «Η ώρα της ελληνικής οικονομίας». Στη 1:30 μ.μ. ομιλία του Χρήστου Φώλια, στις 8:30 μ.μ. του Γιώργου Παπανδρέου.

* Στις 7:30 μ.μ. παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Κατσουλάρη «Μικρός Δακτύλιος» από τις Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα.

* Από σήμερα στο Μουσείο Μπενάκη έκθεση με τίτλο: «Το Βυζάντιο του Βασίλη Φωτόπουλου», στις 8 μ.μ. η παρουσίαση του βιβλίου Βασίλης Φωτόπουλος.

* Το βράδυ αναμένεται στην Αθήνα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αλί Μπαμπατζάν.

* Από σήμερα αρχίζει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις προσωρινές συντάξεις του ΙΚΑ σε διάστημα 15 ημερών.

* Από σήμερα αρχίζει η προπληρωμή του επιδόματος ανεργίας και του Δώρου Χριστουγέννων για τον ΟΑΕΔ.

* Από σήμερα νέο δελτίο φαρμάκων για 212 νέα φάρμακα στην αγορά, ανάμεσά τους και το πολύ γνωστό πια εμβόλιο για τον καρκίνο της μήτρας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή