Με «περίπατο» στα προημιτελικά του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 16:53
UPD:16:57
MotionTeam/MOTION TEAM
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με δύο νίκες επί του ΟΦΗ, καθώς μετά το 3-0 στο Ηράκλειο επιβλήθηκε των Κρητών απόψε και στην Τούμπα, με 4-1.

Το μεγαλύτερο μέρος της Ιστορίας αυτού του αγώνα γράφτηκε στα πρώτα λεπτά του, όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 και κατέστησαν απαγορευτική κάθε υποψία σκέψης των αντιπάλων τους για να σταθούν ανταγωνιστικά.

Στο 12΄ ύστερα από ατομική ενέργεια ο Λάμπρου μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Γουάλι με το αριστερό, ενώ στο 23΄ ο Πέλκας διπλασίασε από τα 11 βήματα, με τον Γιαννούλη προηγουμένως να έχει υποπέσει σε πέναλτι όταν μάρκαρε απρόσεκτα τον Άκπομ.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 28΄, όταν ο Μάνος έστρωσε στον Κοροβέση, που σούταρε από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κάπου βρήκε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Πασχαλάκη.

Στο 55΄ ο Λάμπρου «σημάδεψε» το δοκάρι, η φάση συνεχίστηκε και στην εξέλιξή της ο Πέλκας πλάσαρε για το 3-1, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σφιντέρσκι στο 80΄, κι ενώ στο 64΄ ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με τον Πέλκα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις