Πολύτιμη νίκη ο Αστέρας Τρίπολης (2-0 τον ΟΦΗ) με δύο πέναλτι του Μπαράλες

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 17:56
UPD:17:59
INTIME SPORTS/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Με δύο γκολ του Χερόνιμο Μπαράλες ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε μία πολύτιμη νίκη με 2-0 επί του ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 18η αγωνιστικής της Super League.

Με το «τρίποντο» αυτό οι Αρκάδες πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο εντός έδρας σερί τους απέναντι στους Κρητικούς (4-4-0 σε επίπεδο της κορυφαίας κατηγορίας). Αντίθετα, η ομάδα του Γιώργου Σίμου μετράει πλέον μόλις έναν βαθμό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, βγαίνοντας εκτός της ζώνης των play offs.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς έπαιξε το πρώτο γκολ των γηπεδούχων που ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Μετά το σουτ του Μαρκ Φερνάντεζ, η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Κώστα Γιαννούλη (εντός περιοχής), με το διαιτητή, Τάσο Σιδηρόπουλο να υποδεικνύει την παράβαση. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Μπαράλες (1-0).

Τρία λεπτά πριν από το φινάλε κι ενώ οι Αρκάδες είχαν σπαταλήσει αρκετές ευκαιρίες νωρίτερα για να «καθαρίσουν» το ματς, ο Σιδηρόπουλος, αυτή την φορά με τη συμβολή του VAR, υπέδειξε νέο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων σε μαρκάρισμα του Μιγκέλ Μεγιάδο στον Αντριάν Ριέρα.

Ο Μπαράλες ήταν και πάλι εύστοχος, παρότι χρειάστηκε να εκτελέσει δύο φορές (μετά το πρώτο σουτ που επιχείρησε ο διαιτητής διέταξε επανάληψη), για το τελικό 2-0! 
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις