«Σκότωσε» τον Παναιτωλικό με buzzer beater ο Γιακουμάκης

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 22:15
UPD:22:19
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Με buzzer beater του Πέτρου Γιακουμάκη στο 94΄ ο Ατρόμητος «σκότωσε» τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (1-0), στο τελευταίο για σήμερα ματς της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Με μόλις μια νίκη και στην προτελευταία θέση παρέμειναν οι γηπεδούχοι, εντός της ζώνης των play off βρέθηκαν οι Περιστεριώτες, που έχουν αλλάξει εντελώς πρόσωπο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σάββα Παντελίδη. 

Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς πιο απειλητικοί στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Μόλις στο 7΄ ο Μανούσος «άγγιξε» το 0-1, αλλά ο Κνετ υποχρεώθηκε στην πρώτη σπουδαία επέμβαση στο ματς.

Στην εξέλιξη της φάσης, ο Ιγκόρ Γιοβάνοβιτς έδιωξε πάνω στη γραμμή την μπάλα σε νέα προσπάθεια του Μανούσου, με τον Έλληνα επιθετικό - πρώτο σκόρερ του Ατρόμητου με 9 γκολ - να χάνει και νέα μεγάλη ευκαιρία στο 10', όταν βρέθηκε απέναντι στον Κνετ, προσπάθησε όμως αδύναμα να περάσει την μπάλα από πάνω του.

Η... απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε στο 16', με τον Χόρχε Ντίας να βλέπει την μπάλα να περνάει ξυστά από το δοκάρι του Μπάλαζ Μέγερι, μετά την πάσα του Μανώλη Τζανακάκη.

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας του Ατρόμητου στάθηκε στο ύψος του στο σουτ του Ντάλσιο στο 31', με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν την απόδοσή τους ενώ άουτ πέρασε και το φάουλ του Χαβιέ Ούμπιδες στο 39'. 

Το δεύτερο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις. Τα πάντα κρίθηκαν στο 94', με τον Γιακουμάκη να νικάει με κεφαλιά τον Κνετ μετά το κόρνερ του Ροντρίγκο Γκάλο για το 0-1, χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του Σάββα Παντελίδη. 
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις