Πάντα στο... κόλπο για την εξάδα η Ξάνθη

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 19:36
UPD:19:39
Eurokinissi Sports/ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ
A- A A+

Η αποβολή του Οικονόμου στο 67΄ ήταν το «κλειδί» για τη νίκη της Ξάνθης στο Βόλο, με 3-1, στο πρώτο χρονικά ματς της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου πανηγύρισε τη 2η συνεχόμενη νίκη της, υπερπολύτιμη στην προσπάθεια που καταβάλλει για να συμμετάσχει στα play off του πρωταθλήματος.

Οι Ακρίτες εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την αποβολή του Βαγγέλη Οικονόμου μετά το πρώτο τέταρτο του β΄ μέρους, στάθηκαν τυχεροί στο πρώτο μέρος όταν οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν με πέναλτι και με δύο γκολ προς το φινάλε του ματς πέτυχαν μία τεράστια νίκη.

Το ντεμπούτο του Αλμπέρτο Γκαγιέγκο στον πάγκο του Βόλου δε συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα. Μετά από ένα μετριότατο πρώτο 40λεπτο, στα πέντε τελευταία λεπτά σημειώθηκαν μεγάλες συγκινήσεις.

Το τρομερό βολέ του Δήμου Μπαξεβανίδη άφησε άναυδο τον Θανάση Γκαραβέλη στο 41ο λεπτό, για το 1-0 της Ξάνθης. Στις καθυστερήσεις, έπειτα από κόρνερ του Χουάν Μουνίθ, ο Τέλης Καρασαλίδης βρήκε την μπάλα με το χέρι. Ο Γιώργος Κομίνης, μετά από τη συμβουλή του VAR, έδειξε το σημείο του πέναλτι, ωστόσο ο Κάρλος Άμπαντ έπεσε στη δεξιά του γωνία, αποκρούοντας την εκτέλεση του Μουνίθ! 

Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε, εν τέλει, με τον Έρικ Γέντρισεκ να σκοράρει με ωραίο σουτ κόντρα στην παλιά του ομάδα στο 56'!

Στο 67' ο Οικονόμου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Ξάνθη. Πρώτα στο 73΄ με τον Εντουάρντο (η μπάλα βρήκε και στον Δημόπουλο, ξεγελώντας τον Γκαραβέλη) και επτά λεπτά αργότερα με το αυτογκόλ του Φράνκο Φεράρι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις