Το μεσημέρι της Κυριακής η κηδεία του Θοδωρή Νιτσιάκου

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 16:46
UPD:16:51
Eurokinissi/ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
A- A A+

Στη 1.00 το μεσημέρι της Κυριακής θα τελεστεί η κηδεία του επιχειρηματία, Θοδωρή Νιτσιάκου.

Το τελευταίο «αντίο» στον γνωστό επιχειρηματία θα πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Ιωάννινα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θοδωρής Νιτσιάκος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής, σε τροχαίο δυστύχημα, στο χωριό Αετομηλίτσα, στην Ήπειρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα στο οποίο επέβαινε, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό, βάθους 20-25 μέτρων. Ο εκλιπών φέρεται να βρισκόταν στην περιοχή για κυνήγι.

Το ΕΚΑΒ απεγκλώβισε τον επιχειρηματία χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ λίγο αργότερα οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

«Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος ήταν ένα φαινόμενο επιχειρηματία. Ευφυής, δυναμικός , μεθοδικός, ακούραστος, με όραμα και γνώσεις. Ο Σύνδεσμος μας είναι φτωχότερος σήμερα. Η βιομηχανία, όχι μόνο στην Ήπειρο, αλλά σε όλη την Ελλάδα είναι φτωχότερη σήμερα. Ο τουρισμός μας είναι φτωχότερος σήμερα. Η κοινωνία μας είναι φτωχότερη σήμερα» ανέφερε, σε ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων.

Από την πλευρά του, ο δήμος Κόνιτσας έσπευσε να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Συλλυπητήριο τηλεγράφημα απέστειλε και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή