Σκληραίνουν τη στάση τους οι πιλότοι έναντι του υπ. Μεταφορών

Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2007 11:28
UPD:11:32
A- A A+

Σκληραίνει τη στάση της έναντι του υπουργού Μεταφορών, Κωστή Χατζηδάκη, η Ένωση Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας (ΕΧΠΑ), μετά τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού για το μέλλον της Ολυμπιακής http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/12/03/1447087.htm http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/12/04/1447371.htm .

Οι πιλότοι της Ολυμπιακής κάνουν λόγο για «τουλάχιστον ύποπτη» στάση του υπουργού Μεταφορών, επ'ωφελεία των ανταγωνιστών της εταιρείας. Μάλιστα, η ΕΧΠΑ ανακήρυξε ανεπιθύμητο πρόσωπο τον κ. Χατζηδάκη και έδωσε εντολή στα μέλη της να καθηλώνουν στο έδαφος τα αεροσκάφη, στα οποία θα είναι επιβάτης ο υπουργός Μεταφορών.

Την ίδια ώρα τόσο οι πιλότοι, όσο και οι τεχνικοί της Ολυμπιακής προχωρούν στην υποβολή μηνύσεων κατά παντός υπευθύνου -και του ίδιου του υπουργού Μεταφορών- για διαφυγόντα κέρδη (από ακυρώσεις κρατήσεων κτλ) εξαιτίας των ανακοινώσεων για το δυσοίωνο μέλλον της εταιρείας.

Τέλος, ανοιχτό το ενδεχόμενο αποκλεισμού, ακόμη και του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» άφησε, μέσω του Αθήνα 9.84, ο πρόεδρος του Σωματείου Τεχνικών Μηχανικών των Αεροσκαφών της Ολυμπιακής.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή