Στις 16/1 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ, στις 15/1 η ρεβάνς Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2020 18:16
UPD:18:27
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Την ερχόμενη Πέμπτη (16/01) θα διεξαχθεί οριστικά η πρώτη αναμέτρηση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και στην ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Μία ημέρα νωρίτερα (15/01) «μεταφέρθηκε» η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τις 29/01.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα είχε γίνει γνωστό ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης έκανε αποδεκτό το αίτημα της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του αγώνα, Αστέρα Τρίπολης-ΑΕΚ, την ερχόμενη εβδομάδα.

Αναμέτρηση, που είχε αναβληθεί με απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού μετά το αίτημα της αστυνομίας προκειμένου να αποφευφχθούν τυχόν επεισόδια οπαδών της Ένωσης και του Ολυμπιακού (την ίδια ημέρα και ώρα, 8/01 στις 15:00 διεξήχθη ο αγώνας, Καλαμάτα-Ολυμπιακός).

Τελικά η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι η αναβληθείσα αναμέτρηση στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα διεξαχθεί οριστικά στις 16 Ιανουαρίου.

Η εξέλιξη αυτή «συμπαρασύρει» και τον δεύτερο αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος είχε αρχικά οριστεί για τις 29/1, αλλά τελικά θα διεξαχθεί την προσεχή εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Τετάρτη 15/1 (17:15), στο ΟΑΚΑ.

Όσο για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Αστέρα, θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία για αλλαγή προγράμματος στη Super League, προκειμένου να διεξαχθεί την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Κι αυτό γιατί οι Αρκάδες παίζουν τη Δευτέρα 27/1 στη Λαμία για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο «Δικέφαλος» το Σάββατο 1/2 στο Περιστέρι για την 22η αγωνιστική, άρα με βάση αυτό τον προγραμματισμό, δεν γίνεται να βρεθεί ενδιάμεση ημερομηνία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις