Την ερχόμενη εβδομάδα το Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2020 14:44
UPD:14:46
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έκανε αποδεκτό το αίτημα της ΕΠΟ και ο πρώτος αγώνας των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ, θα διεξαχθεί την προσεχή εβδομάδα.

Η αναμέτρηση επρόκειτο να διεξαχθεί την Τετάρτη (8/01), αλλά αναβλήθηκε μετά από αίτημα της αστυνομίας προς τον υφυπουργό αθλητισμού και τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές, υπό των φόβο επεισοδίων μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού (την ίδια ημέρα και ώρα 15:00 διεξήχθη και το ματς, Καλαμάτα-Ολυμπιακός).

Λόγω του προγράμματος των δύο ομάδων ήταν αδύνατο να μεταφερθεί η αναμέτρηση για δύο εβδομάδες, οπότε τη λύση έδωσε και πάλι το υφυπουργείο αθλητισμού.

Ο κυβερνητικός παράγοντας έκανε αποδεκτή την εισήγηση της ΕΠΟ κι «άναψε πράσινο», έτσι ώστε να μειωθεί το διάστημα αναβολής από τις δέκα στις πέντε ημέρες.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι την ερχόμενη εβδομάδα (Τετάρτη ή, Πέμπτη) θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων στην Τρίπολη και μία εβδομάδα αργότερα η ρεβάνς στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Έγινε δεκτή από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η αίτηση της ΕΠΟ περί τροποποίησης της χρονικής διάρκειας αναβολής του αγώνα Αστέρας Τρ. - ΑΕΚ, σε πέντε (5) ημέρες αντί των αρχικών δέκα (10), προκειμένου "να οριστεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας", όπως αναφερόταν ως αιτιολογία».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις