Ξεκουράζει τους βασικούς ο Μαρτίνς

Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 13:38
UPD:13:39
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Ριζικές αλλαγές θα κάνει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς, στην αυριανή (8/01) πρώτη αναμέτρηση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με την Καλαμάτα.

Ο Πορτογάλος προπονητής άφησε εκτός αποστολής σχεδόν όλους τους παίκτες που έχει στηριχτεί έως τώρα στα επίσημα ματς των Πειραιωτών, όπως τους Σα, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Μπα, Τοροσίδη, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Μασούρα, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί, τους τραυματίες Ποντένσε, Μπρούνο, καθώς και τους ανέτοιμους Γκιλιέρμε, Σουντανί και Φορτούνη.

Με δεδομένη την απουσία του Σα, ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια των «ερυθρόλευκων» θα κάνει ο ο Γάλλος γκολκίπερ, Αλέν, ενώ την πρώτη του συμμετοχή είναι πολύ πιθανό να κάνει και ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος είχε αποκτηθεί από την Παρτιζάν, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει παίξει ποτέ με την πρώτη ομάδα σε επίσημο ματς.

Η αποστολή: Αλέν, Μπέλιτς, Μπενζιά, Σισέ, Φέκκας, Γκασπάρ, Γκερέρο, Καραργύρης, Χριστοδουλόπουλος, Κούτρης, Λοβέρα, Μαρίνος, Μάρκοβιτς, Μεριά, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Τζολάκης, Βοΐλης, Ξενιτίδης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις