Επέλεξε τη Nike η Λίβερπουλ

Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 12:29
UPD:13:26
REUTERS/Tingshu Wang
A- A A+

Λίβερπουλ και Nike «έδωσαν τα χέρια» κι από την 1η Ιουνίου 2020 ο αμερικανικός κολοσσός θα συνεργάζεται και επισήμως με τους επικείμενους πρωταθλητές Αγγλίας.

Η συμφωνία είναι πολυετούς διάρκειας και σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο στα ταμεία των «κόκκινων» θα μπαίνουν ετησίως 35 εκ. ευρώ!

Η συνεργασία της Λίβερπουλ με τη New Balance λαμβάνει τέλος με την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και όπως ανακοινώθηκε από τους πρωτοπόρους της Premier League από την 1η Ιουνίου 2020 τίθεται σε ισχύ πολυετής συμφωνία με τη Nike, η οποία θα αποτελέσει τη νέα εταιρεία ένδυσης για την κάτοχο του Champions League.

Εκτός από την ανδρική ομάδα, η αμερικανική αθλητική εταιρεία θα «ντύνει» και τα τμήματα υποδομής, αλλά και το γυναικείο τμήμα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αγγλική ομάδα προέρχεται από δικαστική διαμάχη με τη New Balance, η οποία προσπάθησε μέσω της νομικής οδού να διατηρήσει τη συνεργασία που κρατά τα 5 τελευταία χρόνια. Η Λίβερπουλ δικαιώθηκε στο δικαστήριο κι έτσι άνοιξε ο δρόμος για το deal με τη Nike.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις