Ο Μανούσος «σκότωσε» τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι

Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2020 22:33
UPD:22:37
A- A A+

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε νικηφόρα στη νέα χρονιά, νικώντας με 2-1 στο Περιστέρι από τον Αστέρα Τρίπολης, για τη 17η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 76΄ με τον Μανούσο και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 78΄ με τον Μπαράλες, αλλά ο Μανούσος σκόραρε εκ νέου στο 90΄ με πέναλτι για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Ταυτόχρονα, ο ίδιος ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 9 τέρματα, όσα έχουν επίσης οι Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός) και Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ).

Ο Ατρόμητος με τη νίκη του αυτή ανέβηκε στην 6η θέση της κατάταξης με 22 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας παρέμεινε στην 12η με 15β.

Ο αγώνας στο πρώτο 45λεπτο δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, σε αντίθεση με την επανάληψη, όπου είχαμε τρία τέρματα αλλά και αρκετές ευκαιρίες από τις ομάδες.

Στο 76΄ ο Μανούσος με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στον Ατρόμητο, αλλά δύο λεπτά αργότερα η ομάδα της Τρίπολης ισοφάρισε με κεφαλιά του Μπαράλες.

Ο Ατρόμητος έφτασε τελικά στη νίκη με πέναλτι του Μανούσου στο 90΄ το οποίο καταλόγισε ο διαιτητής Κουτσιαύτης σε σπρώξιμο του Βέλλιου από τον Σουάρεθ.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις