Στην Μπάγερν ο Νούμπελ

Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2020 18:34
UPD:20:02
wikipedia
A- A A+

Ενισχύεται κάτω από τα δοκάρια η Μπάγερν Μονάχου, καθώς οι πρωταθλητές Γερμανίας γνωστοποίησαν σήμερα (4/1) την απόκτηση του Αλεξάντερ Νούμπελ, ο οποίος μένει το καλοκαίρι ελεύθερος από τη Σάλκε.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο 23χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος θεωρείται μια από τις μεγάλες ελπίδες του γερμανικού ποδοσφαίρου, και οι διοικούντες τους Βαυαρούς έφτασαν τις προηγούμενες ημέρες σε συμφωνία.

Έτσι, αφού ολοκληρωθεί η συνεργασία του Νούμπελ με τη Σάλκε στις 30 Ιουνίου 2020, ο παίκτης θα ενταχθεί ως ελεύθερος στο δυναμικό της Μπάγερν Μονάχου για πέντε χρόνια, αρχής γενομένης από την 1η Ιουλίου.

Πάντως, ο Νούμπελ αναμένεται να μείνει για κάποιο διάστημα στη «σκιά» του Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή βασικός και... αναντικατάστατος στην Μπάγερν, της οποίας είναι και αρχηγός.

Μάλιστα, ο Νόιερ αναμένεται να επεκτείνει σύντομα γι' ακόμη δύο χρόνια το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2021, όπερ σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει ως μέντορας για τον Νούμπελ, προκειμένου ο τελευταίος να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες.

Ο Νούμπελ αναμένεται να έχει ετήσιες αποδοχές 5,5 εκατομμύρια ευρώ στην Μπάγερν, για την... πρόκληση της οποίας αρνήθηκε τα 7 εκατομμύρια που του πρότεινε η Σάλκε, προκειμένου να τον κρατήσει στο δυναμικό της.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις