Κρίσιμη συνάντηση Λίγκας - ΚΕΔ το πρωί της Τρίτης

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 23:16
UPD:23:22
Eurokinissi Sports/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Αύριο το πρωί (31/12) θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση ανάμεσα στην αντιπροσωπεία της διοργανώτριας αρχής και την ΚΕΔ, με θέμα την αποχή που έχουν εξαγγείλει οι Έλληνες διαιτητές έως τις 17 Ιανουαρίου.

Τη Super League θα εκπροσωπήσει αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους Μηνά Λυσσάνδρου, Γιώργο Μποροβήλο και Ηλία Πουρσανίδη, ενώ στη συνάντηση είναι πολύ πιθανό να παραστεί αντιπροσωπεία των διαιτητών.

Η επαφή μεταξύ των δύο πλευρών θεωρείται κρίσιμη, καθώς από την εξέλιξή της θα καθοριστεί το άμεσο μέλλον του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα η 17η αγωνιστική, που έχει οριστεί για το σαββατοκύριακο 4-5 Ιανουαρίου 2020.

Οι διαιτητές έχουν ζητήσει να αποσυρθούν οι μηνύσεις εναντίον τους (από Σάββα Θεοδωρίδη, Αχιλλέα Μπέο, ΑΕΛ), καθώς και την παροχή εγγυήσεων για την ασφάλειά τους.

Η απουσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός από το σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας, όμως, καθώς και η συνακόλουθη «διαρροή» για τις προϋποθέσεις που θέτει η πειραϊκή ομάδα προκειμένου να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων, ενδέχεται να δυσκολέψει την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης, αφού οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζονται αμετακίνητοι μετά τον αγώνα στο Βόλο και τα εντονότατα παράπονα που εξέφρασαν για τη διαιτησία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις