Νοκ άουτ με Παναθηναϊκό Μπρούνο και Σουντανί

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 12:04
UPD:12:56
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑ
A- A A+

Δύο σημαντικές ελλείψεις θα έχει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που είναι προγραμματισμένο για τις 5 Ιανουαρίου στο άδειο, λόγω τιμωρίας των Πειραιωτών, Καραϊσκάκη.

Οι Χιλάλ Ελ Σουντανί και Μπρούνο τέθηκαν νοκ άουτ, μετά τους τραυματισμούς που «κληρονόμησαν» στη διάρκεια του χθεσινού (22/12) αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο, ο οποίος δεν ανέδειξε νικητή (0-0)..

Μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκαν οι δύο παίκτες, για τον μεν Αλγερινό επιθετικό διαπιστώθηκε ότι υπέστη μυϊκό τραυματισμό (θλάση) και θα απουσιάσει περίπου δύο εβδομάδες από τις προπονήσεις, ενώ ο Βραζιλιάνος μέσος (έγινε αναγκαστική αλλαγή) υπέστη μία βαριά κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική.

Ο χρόνος απουσίας του Μπρούνο εκτιμάται γύρω στον ενάμιση μήνα, κάτι που σημαίνει πως θα επιστρέψει στη δράση στα μέσα Φεβρουαρίου.

Για τον Σουντανί υπάρχουν κάποιες ελάχιστε πιθανότητες να είναι έτοιμος για το «αιώνιο» ντέρμπι της 5ης Ιανουαρίου στο Καραϊσκάκη, ωστόσο, αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα, ανάλογα, πάντα, με την πορεία της αποθεραπείας του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις