Μοιρασιά στο ΟΑΚΑ για Παναθηναϊκό και Άρη

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 21:38
UPD:21:42
Eurokinissi Sports/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
A- A A+

Παναθηναϊκός και Άρης πήραν ακριβώς ό,τι άξιζαν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής και ολοκληρώθηκε ισόπαλη 0-0.

Το αποτέλεσμα που κράτησε ισόβαθμες τις δυο ομάδες στους 22 βαθμούς, παρέα με την ΑΕΛ στη μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Ένα σουτ του Ινσούα στο 5΄ δεν ανησύχησε τον Κουέστα, ενώ ο συνδυασμός των Γκάμα και Φετφατζίδη έφερε τον Λάρσον σε καλή θέση, αλλά το σουτ του Σουηδού βρήκε σε ετοιμότητα τον Διούδη στο 12΄.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έδιωξε σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Σάσα στο 18΄, ενώ στο επόμενο λεπτό τον... μιμήθηκε ο Κουέστα σε φάουλ του Χατζηγιοβάνη. 

Το μακρινό σουτ του Δώνη παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Κουέστα στο 50΄ ενώ η κεφαλιά του ανενόχλητου Νούνες πέρασε πάνω από τα δοκάρια έξι λεπτά αργότερα, με τους «πράσινους» του Γιώργου Δώνη να μπαίνουν πιο δυναμικά στο δεύτερο μέρος.

Στο 62΄ ο Φετφατζίδης έκανε τρομερή ατομική ενέργεια και νίκησε τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο διεθνής επιθετικός πήρε την μπάλα από θέση οφσάιντ και το γκολ της ομάδας του Μίχαελ Ένινγκ ακυρώθηκε.

Ο Μακέντα αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 64΄ ενώ δέκα λεπτά αρτγότερα ο Φετφατζίδης απείλησε ξανά, αλλά βρήκε τον Διούδη σε ετοιμότητα.

Ο Κουέστα έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ τη σέντρα-σουτ του Ζαχίντ στο 79΄, ενώ τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί: φάουλ του Ζαχίντ, κεφαλιά του Κουρμπέλη, η μπάλα στο αριστερό δοκάρι. Μια κεφαλιά του Ρόουζ στο 85΄, που έφυγε λίγο άουτ, ήταν η τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις