Πρώτη νίκη για Παναιτωλικό, 2-0 τον ΟΦΗ

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 19:06
UPD:19:16
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Χρειάστηκε να φτάσει στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς ο Παναιτωλικός για να σημειώσει την πρώτη νίκη του στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα του Αγρινίου επιβλήθηκε στην έδρα της με 2-0 του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής και αποχαιρετά νικηφόρα το 2019, ενώ ταυτόχρονα «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση προσπερνώντας τον Πανιώνιο.

Σε έναν βαρύ από τη βροχή αγωνιστικό χώρο, οι αντίπαλοι κινήθηκαν σε «ρηχά νερά» στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το αγωνιστικό μοτίβο άλλαξε άρδην στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Στο 65΄ ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο γκολ αλλά το σουτ του Τσιλιανίδη σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 77΄ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να σταθούν άτυχοι, όταν η κεφαλιά του Μπαΐροβιτς είχε την ίδια κατάληξη.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ντουάρτε εκμεταλλεύτηκε το «κόλλημα» της μπάλας (λόγω του νερού) και πλάσαρε ωραία ανοίγοντας το σκορ για τον Παναιτωλικό.

Στο 84΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε τράβηγμα του Νάστου στον Μπαΐροβιτς, με το «θύμα» να εκτελεί ψύχραιμα από τα 11 βήματα και να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 85ο λεπτό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις