Αντιδράσεις εντός ΝΔ για την Ολυμπιακή

Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2007 10:41
A- A A+

Επιστολή για το θέμα της Ολυμπιακής απέστειλε στον Πρωθυπουργό, ο βουλευτής Δωδεκανήσων της ΝΔ, Τάσος Καραμάριος. Όπως γράφει η εφημερίδα «Τα Νέα», στη δισέλιδη επιστολή του ο κ. Καραμάριος ελέγχει τους χειρισμούς του υπουργού Μεταφορών στο θέμα του αερομεταφορέα, διαφωνώντας με τη θέση του κ. Χατζηδάκη ότι η Ολυμπιακή πρέπει να κλείσει. Μάλιστα, τονίζει ότι όχι μόνον δεν υφίσταται αντιδικία της Ελλάδας με την Ε.Ε. για τη λειτουργία της εταιρείας, αλλά όπως επισημαίνει, ακόμη και «η δήθεν επαπειλούμενη νέα εκκρεμοδικία στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε., ύστερα από την προσφυγή της ιρλανδικής Ryanair, σε καμία περίπτωση δεν εμποδίζει τη λειτουργία των Ολυμπιακών Αερογραμμών».

«Κύριε πρόεδρε, στενοχωρούμαι αφάνταστα για τους κακούς χειρισμούς πολλών μέχρι σήμερα αρμόδιων υπουργών και μη, και είναι το ολιγότερον απαράδεκτον να σάς παρασύρουν σε δηλώσεις που μας εκθέτουν όλους», καταλήγει ο βουλευτής στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μανώλης σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 χαρακτήρισε άκομψο τον τρόπο που ανακοινώθηκε το κλείσιμο της εταιρείας.

Προσεκτικές κινήσεις και χερισμούς γύρω από το ζήτημα της Ολυμπιακής, με σεβασμό και στα χρήματα των φορολογουμένων πολιτών και στη συναισθηματική και συμβολική αξία που έχει η Ολυμπιακή ως εθνικός αερομεταφορέας, ζήτησε χθες ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή